Om mig

Hvem er jeg?

Hej! Mit navn er Lasse. Jeg er er 15 år gammel og kommer fra Kolding. Min interesse er fotografere med kamera og drone. Jeg er certificeret Dronepilot. Jeg tager billeder til virksomheder, private og så elsker jeg at tage billeder af Danmarks natur. 

Jeg tager billeder og videoer i 4K og jeg efterbehandler billederne i lightroom, som er det nok mest brugte farveredigeringsprogram blandt fotografer. 


Jeg købte min første "gode" drone i starten af 2022. Jeg har altid interesseret mig for fjernstyrede droner, flyvemaskiner og biler. Jeg har haft mange droner til brug af leg da jeg var yngrere. Men i slutningen af 2021 besluttede jeg mig for at købe en DJI drone. DJI er kendt for ekseptionelle droner og kameraer. DJI skuffer ikke. 


I starten af 2023 købte jeg en FPV drone. En FPV drone kan noget helt andet end en normal drone. Jeg er blevet meget bidt af det og derfor er jeg også i gang med at købe en cinewhoop. En cinewhoop har samme styresystem som en FPV drone. En cinewhoop er bare mindre og flyver ikke så hurtigt. Så det vil sige man kan bruge den til at flyve indenfor og med den kan jeg filme helt op til 5K.